NORRBY PALVELEE


SATAMAPALVELUT

Satamamaksun hintaan (27 eur) sisältyy:

Sähkö ja vesi
WC, pesutilat ja sauna
Grilli- ja tiskauspaikan käyttö
Jätehuolto
Septityhjennys
Opastus paikalle (tarpeen mukaan)


INIÖ LANTHANDEL & CAFÉ 

Jo vuodesta 1921 toiminut kyläkauppa palvelee vuoden ympäri. Valikoima kaupassa on monipuolinen vaikkakin kompakti. Tarvittaessa kauppaan voi myös tehdä tilauksia, ja ruokakassit pakataan valmiiksi noutoa varten. Iniön kaupan yhteydessä toimii myös kahvila, jossa tarjoillaan päivittäin mm. vastapaistettua pullaa ja täytettyjä leipiä. 

         Aukioloajat 24.6-11.8, ma - su 9 - 20 

Puh. 0400-158734


SAUNAT
Punaisesta palvelurakennuksesta löytyy vuonna 2013 avatut, uusitut saunatilat. Saunat ovat lämpiminä syyskuussa viikonloppuisin perjantaina ja lauantaina, arkena tilauksesta. 


PYYKINPESU JA -KUIVAUS


Palvelurakennuksessa tiskipaikan  kaverina sijaitsee pesutupa, jossa on sekä pyykkikone että kuivausrumpu. Pesuvuoro varataan satamakonttorista.

Hinnasto: 

Pyykkikone tai kuivausrumpu 7eur / h
Pyykkikone ja kuivausrumpu 10 eur


POLTTOAINEASEMA


Palvelulaiturin yhteydessä sijaitsevasta Sea Pointin polttoaineautomaatista voit tankata vuorokauden ympäri sekä veneeseesi että autoosi 98E:tä ja Dieseliä. ULKOPELIT LAINAAN
Norrbyn sataman yhteydessä on runsaasti tasaista nurmikkoa, joka suorastaan kutsuu pelailemaan ulkopelejä! Meiltä voit lainata mm. mölkyn, petankin tai kroketin. Pelit lainattavissa kaupalta sen aukioloaikoina.